Esher demo sessions – bilder!

George og John utenfor Georges hus Kinfauns (eiendommen er for tiden til slgs)

Daily Mail kunne i går formidle en ganske utrolig historie, basert på et nært forestående salg av noen bilder via Omega Auctions.
Eieren av disse bildene er Michael Herring, pensjonert amerikansk billedkunstner som for tiden bor i Australia. Da han var 19 år gammel i 1968 dukket han opp utenfor Johns hus Kenwood og ringte på. John åpnet døren og lurte på hva han ville. Herring presenterte seg og ble invitert inn på frokost sammen med John og Yoko.
John skulle til George i Esher for å spille inn demoer for “The Beatles” (White album), og Herring fikk sitte på i Johns mini dit. Der fikk han treffe George og Ringo. Et bud kom med et brev (det er det vi ser stikkende opp av brystlommen til George i bildet over) fra Pauls advokat, og der sto det at Paul trakk seg fra Beatles! Dette ifølge Herring.
Avisen har innhentet uttalelser fra Beatlesbiografene Mark Lewisohn og Hunter Davies om episoden, og de er begge enige i at innholdet i dette brevet ikke kan stemme.
Kanskje var det bare et brev om at Paul ikke kunne komme til akkurat denne dagens demoinnspillinger.
Davies stiller seg også skeptisk til at historien i det hele tatt er sann, da han brukte lang tid for selv å komme såpass innpå Beatlene i samme periode. Men det tyder jo egentlig bare at han ikke har tatt seg særlig notis av historier fra andre fans, for dette er slett ikke første gang vi har hørt at John og George har åpnet dørene sine for fans.
Du finner hele historien samt flere bilder i originalartikkelen.

Kilde: The Daily Mail

Legg inn en kommentar