Fest i Savile Row

Feiring av den blå plaketten i 3 Savile Row – 28. april.
Er du i London søndag 28. april så har du anledning til å være med på feiringen av at den berømmelige Apple-bygningen – hvor Beatles hadde sin siste konsert på taket – har fått en blå plakett for å markere bygningens viktige historie.

Richard Porter har vært talsmann for en gruppe bestående av seg selv, David Rosen (som jobber i Savile Row), Mark Baxter (fra Mono Media Films) og David Stark (fra Songlink), som sammen fikk plaketten lagd og godkjent av bygningens nåværende eiere. Ettersom bygningen er vernet tok tillatelsen litt tid å få gjennom, men til slutt fikk de grønt lys fra bydelsutvalget i Westminster.

Blant gjestene som skal samles utenfor bygningen i anledning denne markeringen, er Kevin Harrington, assistenten til Mal Evans. Kevin kan sees i “Let It Be” filmen, det er han som står foran John Lennon og holder opp teksten til “Dig A Pony” som John synger!

Kevin Harrington

En annen spesiell gjest vil være Barry Miles, som var sjef for Apples ‘Zapple’ underselskap og som har forfattet en rekke bøker i ettertid, også en om Zapple.

Det er også rapportert at de gamle originalmedlemmene av ‘Apple Scruffs’ kommer til å være på plass ved trappa til 3 Savile Row, akkurat som de var det for femti år siden!

Arrangementet starter kl 11.00 engelsk tid ved 3 Savile Row og fortsetter i en nærliggende pub.

Legg inn en kommentar