Filmanmeldelse

2 Responses

 1. Anonym sier:

  Takk for en usminket, informativ og ærlig anmeldelse av filmen.
  Leit at en figur fra Hollywood fikk denne tilliten og ødela hele greia. Sukk…
  Minner meg om "Beatles"-filmen med utgangspunkt i Lars Saabye Christensens bok og dennes skjebne. De byttet regissører i siste liten og lot en danske køle det til…

 2. Ole M. Olsen sier:

  Jeg så filmen på kino i Halden (og hadde veldig god plass i salen). Basert på hva jeg hadde lest på forhånd (oppsummert i de to første avsnittene over), gikk jeg inn med ikke altfor høye forventninger. Dét tatt i betraktning, ble jeg positivt overraska. Filmen vil nok være artig for "the general public", men var også hyggelig for meg som "nerd", og både jeg og 14-åringen gikk godt fornøyde ut igjen etter filmen.

  Joda, kritikken er absolutt gyldig! Men jeg har nok innsett at den overveldende majoriteten av offisielle Beatles-utgivelser uansett vil være retta mot allmennheten, og prøver å justere forventningene deretter og vurdere sluttproduktet ut fra hva det ER – ikke hva det IKKE er. Som jeg hørte Giles Martin sa i et intervju om den nye "Live at the Hollywood Bowl"-utgivelsen: "My role in life is to disappoint".

  (Sånn sett var vel mono-vinylboksen en veldig positiv overraskelse. Den Spotify-og-Wimp-konsumerende allmennheten gir vel f… i VINYL, i MONO, fra ANALOGE kilder!)

  Shea Stadium kommer jo ikke til å være med på DVD-/BD-utgivelsen, så der ligger det jo muligheter for en "companion"-utgivelse, forhåpentligvis supplert med flere opptredener.

  Men jeg ville nok ikke holdt pusten…

Legg inn en kommentar