George Harrison nyutgis på vinyl

To picture discs er inkludert i boksen.

Ryktene har versert en stund, og nå har vi fått informasjon fra en uoffisiell kilde om at en samling av George Harrisons LP-plater vil bli tilgjengelig både individuelt og i en samleboks. Utgivelsen er planlagt å være tilgjengelig fra 24. februar 2017 – akkurat i tide til det som ville ha vært Georges 74-årsdag.

Samlingen består av alle LP-utgivelsene til George Harrison (bortsett fra livealbumet “Concert for Bangladesh”, som er med diverse artister uansett), hvilket betyr at bl.a. trippelalbumet “All Things Must Pass” og det doble “Live in Japan” er med. Eksklusivt i samleboksen medfølger det to bildeplater (picture discs), en replika av den originale “When We Was Fab” 12″ maxisinglen og en ny en av sangen “Cloud Nine” (sporene er ikke bekreftet ennå). Sistnevnte er den samme som vil medfølge Genesis Publications “I Me Mine” bok som bonus vinylsingle (eller EP).

Illustrasjonsbilde.

Georges to første album, det eksperimentelle “Electronic Sound” og filmsoundtracket “Wonderwall Music”, begge utgitt mens Harrison fremdeles var med i Beatles, kommer også til å være en del av nyutgivelsesprogrammet. Den siste LPen, “Early Takes Vol. 1” er fortsatt tilgjengelig på vinyl og vil derfor ikke nyutgis.

 1. Wonderwall Music
 2. Electronic Sound
 3. All Things Must Pass
 4. Living In The Material World
 5. Dark Horse
 6. Extra Texture
 7. 33 & 1/3
 8. George Harrison
 9. Somewhere In England
 10. Gone Troppo
 11. Cloud Nine
 12. Live In Japan
 13. Brainwashed
 14. +

 15. Picture disc When We Was Fab
 16. Picture disc Cloud Nine

Legg inn en kommentar