Høyt i det blå til Netflix

Det har vært jobbet lenge med å lage film til Paul McCartneys barnebok fra 2005, “Høyt i det blå”. Nå har Netflix blandet seg inn blant interessentene og skal sammen med Gaumont stå som produsenter for den nye animasjonsfilmen. Så da er det kanskje håp om at den snart vil bli offentliggjort?

Paul McCartney skrev boken i samarbeid med hans mangeårige animasjonspartner Geoff Dunbar og Philip Ardagh. Regissør er den Oscar-nominerte® Timothy Reckart (Head Over Heels, The Star). Manus har Jon Croker skrevet (han er kjent for Paddington, Paddington 2 og Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald). Paul har også lagd og spilt inn originale sanger til filmen.

Det nye animerte eventyret følger et fantasifullt tenåringsekorn ved navn Wirral (Ebbe Ekorn i den norske versjonen av boken) som finner seg trukket inn i en uekte gjeng tenåringsopprørere som bor høyt oppe i skyene. Uglen Gretsch har stemmen til en fabelaktig sangerinne, sannsynligvis Lady Gaga i den engelskspråklige versjonen ev filmen.

Paul kommenterer: «Vi er glade for å få til et samarbeid med Netflix. De kompletterer det som allerede er et fantastisk team med Gaumont, og vi kan Ikke tenke oss noen bedre å jobbe med for å bringe vår film til et globalt publikum. Jeg har alltid vært glad i animasjonsfilmer, og dette er et enormt viktig lidenskapsprosjekt for meg. Jeg kan knapt vente til at verden skal få se den!»

Legg inn en kommentar