Hvis Beatles ikke fantes?

Ny film med premisset: Beatles og sangene deres finnes kun i hodet til en person.

Richard Curtis, mannen bak filmer som bl.a. “Fire bryllup og en gravferd”, “Love Actually” og “Notting Hill” skriver manus til en ny film, med arbeidstittel “All You Need is Love”.

Filmen skal handle om en arbeidsløs musiker som lever i en verden der Beatles aldri fantes. En dag våkner han opp og oppdager at han er den eneste personen i verden som husker Beatles og sangene deres.

Den populære artisten Ed Sheeran er i samtaler om å ha en birolle og også bidra med sanger til filmen, som også selvsagt vil inneholde Beatlesmusikk.

Regissør for filmen er Danny Boyle, hvis tidligere meritter inkluderer “Slumdog Millionaire”.

Kilde: The Daily Mail

Det er mulig Curtis fikk ideen fra konspirasjonsteoretikerne bak nettstedet The Beatles Never Existed! Dette nettstedet åpnet i 2011 men er nå stengt, fordi personene bak har følt at det finnes viktigere ting å ta seg til.

Men i utgangspunktet var teorien at Beatles var så travle at de umulig kan ha vært bare de fire menneskene, og at de derfor må ha hatt masser av dobbeltgjengere for å holde skjemaet. Til støtte for dette har de gått til verks på samme måte som “Paul er død” konspirasjonsteoretikerne, og sammenliknet bilder.

Selvsagt konkluderes det med at John var flere forskjellige personer.

Du kan lese mer om denne konspirasjonsteorien og se flere bilder og en film hos the Daily Star.

1 Response

  1. Anonym sier:

    Flotters! Vi tar i mot alt som kan holde interessen for verdens beste band oppe! Det er snart ufattelige 50 år siden gutta sluttet å spille sammen!

Legg inn en kommentar