Japansk Beatlesboks

Det kommer ut en 5 CD boks med de unike japanske Beatlesalbumene.

En 5-CD boks med originale japanske Beatlesalbums blir utgitt i Japan den 25. juni.
Albumene er: “Meet The Beatles” i mono, “The Beatles’ Second Album” i mono, “A Hard Day’s Night” i stereo, “Beatles no. 5” i mono og “Help!” i stereo.

Meet The Beatles

Albumene vil ha lyd fra 2009-remasterne, bortsett fra at det er oppgitt at Help! også vil ha noen unike stereomikser. Coverne blir som på de originale japanske albumutgivelsene.

Onsdag 25. juni 2014
Begrenset opplag. Katalognr. UICY-76429/33
Pris ca. ¥ 14,000
Det er også lagd en 1-spors promosingle for “I Want To Hold Your Hand” med det opprinnelige japanske coveret.
CDene selges ikke separat.
Det følger med en 100-siders bok på japansk

Beatles! / Meet The Beatles

Original Utgivelsesdato i Japan: 5. april 1964
Mono (2009 Remastered sound source)

1. I Want To Hold Your Hand
2. She Loves You
3. From Me To You
4. Twist and Shout
5. Love Me Do
6. Baby It’s You
7. Don’t Bother Me
8. Please Please Me
9. I Saw Her Standing There
10. PS I Love You
11. Little Child
12. All My Loving
13. Hold Me Tight
14. Please Mister Postman

Beatles No.2 / Second Album

Japan Original Utgivelsesdato: 5. juni 1964
Mono (2009 Remastered sound source)

1. Can’t Buy Me Love
2. Do You Want To Know A Secret
3. Thank You Girl
4. A Taste Of Honey
5. It Won’t Be Long
6. I Wanna Be Your Man
7. There’s A Place
8. Roll Over Beethoven
9. Misery
10. Boys
11. Devil In Her Heart
12. Not A Second Time
13. Money
14. Till There Was You

A Hard Day’s Night

Original Utgivelsesdato i Japan: 5. september 1964
Stereo (2009 Remastered sound source)
1. A Hard Day’s Night
2. I Should Have Known Better
3. If I Fell
4. I’m Happy Just To Dance With You
5. And I Love Her
6. Tell Me Why
7. Can’t Buy Me Love
8. Any Time At All
9. I’ll Cry Instead
10. Things We Said Today
11. When I Get Home
12. You Can’t Do That
13. I’ll Be Back

Beatles No.5

Original Utgivelsesdato i Japan: 5. mai 1965
Mono (2009 Remastered sound source)
1. Long Tall Sally
2. Sie Liebt Dich
3. Anna
4. Matchbox
5. You Really Got A Hold On Me
6. She’s A Woman
7. Ask Me Why
8. I Feel Fine
9. Komm, Gib Mir Deine Hand
10. Chains
11. Slow Down
12. All I’ve Got To Do
13. I Call Your Name
14. This Boy


Original Utgivelsesdato i Japan: 15. september 1965
Stereo (2009 Remastered sound source / original stereo mix)

1. Help!
2. The Night Before
3. You’ve Got To Hide Your Love Away
4. I Need You
5. Another Girl
6. You’re Going To Lose That Girl
7. Ticket To Ride
8. Act Naturally
9. It’s Only Love
10. You Like Me Too Much
11. Tell Me What You See
12. I’ve Just Seen A Face
13. Yesterday
14. Dizzy Miss Lizzy

Kilde: Universal Music Japan

Legg inn en kommentar