Johns møte med Brian Wilson

May Pang hvisker John Lennon i øret.

I et intervju  har May Pang fortalt om den gangen hun introduserte John for Beach Boy Brian Wilson, og Brian lurte på om John hadde noen piller.

May Pang husket den første gangen at John og Brian Wilson traff hverandre i 1973 på en fest i Los Angeles for Dean Martins sønns 21-årsdagsfest. Hun husker Wilson som introduserte seg for Lennon ved å be ham om downers: “Og jeg ser denne fyren komme mot oss – dette fjellet av en mann. Og jeg bøyde hodet ned og  bare hvisket, den mannen som kommer til å nærme seg deg John, er Brian Wilson. Dennis Wilson; Beach Boys – dette er broren hans Brian. Og dette er hva jeg pleide å gjøre mye, du vet, fordi jeg kjente folk igjen. Og han sier: “tuller du?” Jeg sa nei.’ Og han sier: “Hei mann.” (John) sier: “Hei Brian.” Han sier: ‘Har du noen røde?’ Og John ble overrasket over det, fordi han ikke hadde det – han sa: ‘Hva?’ Han sier: ‘Jeg har ikke de tingene.'”

Filmen “The lost weekend – a love story” om John Lennon og May Pang ble vist i forbindelse med Tribeca Film Festival i New York, men har foreløpig ingen distribusjonsavtale. Inntil det skjer vil den nok kun kunne vises på filmfestivaler.

Lydklipp

Legg inn en kommentar