Julesingler utsolgt allerede?

The HMV Store: Sold out!

The Beatles Store: Sorry sold out!.
Platekompaniet: Ikke tilgjengelig for bestilling

Titter man på Platekompaniet, HMV og den offisielle Beatlesbutikken kan det se ut som julesingleboksen med Beatles allerede er utsolgt, flere dager før den slippes!

Den ser fortsatt bestillbar ut fra Amazon både i UK og USA, men der pleier man jo ellers å bare unnskylde seg i etterkant dersom varen blir utsolgt. Det er ikke noe “utsolgt”-budskap hos den amerikanske Beatles Store. Er den kun utsolgt i Europa? Hva skjer? Følg med, følg med…

It’s four days to go until the Christmas Records Box Set is released – pre-order your copy today! https://t.co/zufnS35nK1 pic.twitter.com/KH1nghLYu5

— The Beatles (@thebeatles) December 11, 2017

Så sent som i går twitret The Beatles ovenstående annonse.

Oppdatering: Det ser ut som om amerikanerne har plenty av disse boksene, men ikke europeerne. Boksen er nå utilgjengelig fra Amazon i UK, men kan bestilles fra USA. Platebutikken Big Dipper i Oslo melder om at de kun fikk halvparten så mange bokser som de hadde bestilt.

3 Responses

 1. Anonym sier:

  NEI! Det kanke værra mulig!

 2. Anonym sier:

  Utsolgt de fleste steder, men fortsatt til salgs hos cdon.no. Jeg bestilte den 14.12. og i dag er pakken sendt fra CDON.
  Jubalong og happy crimble!

 3. Anonym sier:

  I dag mottok jeg en svær pappeske inneholdende julesinglene som jeg bestilte 14.12., som jeg skrev i forrige posting.
  Nå er dessverre også CDon tomme, for jeg finner ikke lenger boksen der. Håper noen flere av dere fikk tak i sakene etter tipset som Roger videreformidlet.
  Happy crimble!

Legg inn en kommentar