Julian Lennon synger Imagine

Klikk bildet for video

Julian Lennon fylte 59 år i går, og benyttet anledningen til å publisere en video der han synger farens mest kjente sang fra soloperioden, «Imagine», akkompagnert av Nuno Bettencourt på gitar. Fremførelsen ble benyttet for å vie oppmerksomhet på ofrene for krigen mellom Russland og Ukraina. Julian er også aktuell med nytt album om dagen.

Julian har følgende å si:

Krigen mot Ukraina er en ufattelig tragedie…

Som menneske og kunstner følte jeg meg tvunget til å svare på den mest betydningsfulle måten jeg kunne. Så i dag, for første gang noensinne, fremførte jeg min fars sang, IMAGINE, offentlig.

Hvorfor nå, etter alle disse årene? – Jeg hadde alltid sagt at den eneste gangen jeg noen gang ville vurdert å synge «IMAGINE» ville være hvis det var «End of the World»…

Men også fordi tekstene hans gjenspeiler vårt kollektive ønske om fred over hele verden. For i denne sangen blir vi transportert til et rom der kjærlighet og samhold blir vår virkelighet, bare for et øyeblikk…

Sangen reflekterer lyset i enden av tunnelen, som vi alle håper på…

Som et resultat av den pågående morderiske volden har millioner av uskyldige familier blitt tvunget til å forlate hjemmene sine for å søke asyl andre steder.

Jeg ber verdens ledere og alle som tror på IMAGINE-følelsen, om å stå opp for flyktninger overalt!

Vennligst promoter dette og doner fra hjertet. #StandUpForUkraine

– Julian Lennon

#StandUpForUkraine ForUkraine.com

Nuno Bettencourt Global Citizen

Se videoen her

Legg inn en kommentar