Konsert med Paul fra Cavern Club i 2018 skal vises på BBC

Pauls opptreden på Cavern Club i 2018 ble filmet, og nå kommer konsertfilmen på TV i Storbritannia.

I forbindelse med stuntsene Paul McCartney gjorde i forbindelse med albumet «Egypt Station» kom det i stand en konsert på selveste Cavern Club i Liverpool hvor det ble lagt ut billetter samme dag til de som befant seg i byen. Dette resulterte i en konsert og en konsertfilm som nå skal vises på BBC One og BBC Music i Storbritannia i desember.

Fra før er en konsert i Abbey Road studios i samme slengen publisert på Spotify og deretter slettet derfra igjen, og en konsert på Grand Central Station i New York publisert på YouTube. Dette i tillegg til rundturen i Liverpool med Carpool Karaoke på TV og YouTube.
Konsertfilmen fra Cavern Club skulle vises på filmfestivalen i Cannes i 2019 uten at vi har sett noen anmeldelser derfra. Men nå skal den kringkastes for et større publikum sammen med et portrettintervju som ennå ikke er filmet.

Kilde: BBC Media

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Spent på om vi får hele konserten uforstyrret, eller om den blir oppstykket av intervjuet med Idris. Håper virkelig dette er to ulike sekvenser. Misliker sterkt når man får ei suppe med sang – intervju – sang – intervju – sang – intervju osv.

Legg inn en kommentar