Ny miks av All Things Must Pass

All Things Must Pass (2020 Mix) · George Harrison

For å feire 50-årsjubileet til George Harrisons klassiske soloalbum, «All Things Must Pass», har the George Harrison Estate annonsert med en ny 2020 stereomiks av tittelmelodien som en forsmak på det som er i kjømda.

Den nye stereomiksen står Paul Hicks bak, han har tidligere i år vært involvert i remiksingen av The Rolling Stones «Goat’s Head Soup» og John Lennons «Gimme Some Truth».

«Den nye stereomiksen av albumets tittelspor er bare en forsmak på ting som kommer i 2021 for å feire 50-årsjubileet til min fars legendariske All Things Must Pass album,» sier Dhani Harrison. «Vi har gravd oss gjennom hauger av bånd, og det dukker bare opp fler og fler, eske etter eske. Det å gjøre at albumet høres klarere ut var alltid et av min fars høyeste ønsker og det var noe vi arbeidet sammen med til like før han døde. Men ved hjelp av ny teknologi og arbeidet Paul Hicks har lagt ned i prosjektet er vi nå i stand til å få det til. Vi kan knapt vente til at dere alle skal få høre alt vi har jobbet med og deres tålmodighet vil få sin belønning neste år.»

Forsmaken slippes bl.a. via YouTube og Spotify

3 Responses

 1. Beatle-Joe sier:

  Tror jeg står over. Når du har fem tiår på baken er ikke hørselen like god som da man var 20. Vil jeg høre noe særlig forskjell når 2020-mixen spilles kontra originalen og 25-årsversjonen eller hva den forrige utgaven jeg kjøpte het? Jeg tviler. Har et musikkanlegg til kanskje 20-25 tusen, så det er ikke noe feinschmeckeranlegg akkurat.
  Nei, jeg dropper dette, akkurat som jeg dropper “Gimme Some Truth”-boksen til Lennon.

  • admin sier:

   Vi forventer denne gangen at en god del romklang forsvinner, en såkalt av-spectorisering. George hadde jo selv lyst til dette da han remikset albumet i 2000, men var redd for å støte fra seg fansen. Men Dhani er mer uredd.

   • Beatle-Joe sier:

    Interessant! Da kan det nok være merkbar forskjell også for velbrukte ører. Takk for tilleggsinfo, Roger!

Legg inn en kommentar