Ny miks av All Things Must Pass

3 Responses

 1. Beatle-Joe sier:

  Tror jeg står over. Når du har fem tiår på baken er ikke hørselen like god som da man var 20. Vil jeg høre noe særlig forskjell når 2020-mixen spilles kontra originalen og 25-årsversjonen eller hva den forrige utgaven jeg kjøpte het? Jeg tviler. Har et musikkanlegg til kanskje 20-25 tusen, så det er ikke noe feinschmeckeranlegg akkurat.
  Nei, jeg dropper dette, akkurat som jeg dropper “Gimme Some Truth”-boksen til Lennon.

  • admin sier:

   Vi forventer denne gangen at en god del romklang forsvinner, en såkalt av-spectorisering. George hadde jo selv lyst til dette da han remikset albumet i 2000, men var redd for å støte fra seg fansen. Men Dhani er mer uredd.

   • Beatle-Joe sier:

    Interessant! Da kan det nok være merkbar forskjell også for velbrukte ører. Takk for tilleggsinfo, Roger!

Legg inn en kommentar