Oransje

4 Responses

 1. Beatle-Joe sier:

  Trist, trist, trist, men akkurat som jeg trodde. Luksusutgave med flere spor i løpet av 6 måneder…
  Dette er lavmål fra Paul eller plateselskapet. Usikker på hvor mye Macca har med dette å gjøre, men håper minst mulig. Han burde ha stoppet dette surret! Snakk om å plyndre trofaste fans!

 2. Harald sier:

  Tankene vandrer tilbake Tom Petty som i sine glansdager gikk til krig mot sitt eget plateselskap for å hindre at de la på LP prisen. I ren respekt for sine fans!

  Helt utrolig at Paul tillater markedsavdelingen å holde på sånn. Han kunne selvsagt fint stoppet hele dette latterlige sirkuset.
  For min del kommer jeg til å kjøpe en stk LP av nr 3…. på sort vinyl.

  PS: Tom Petty vant fighten for å holde prisen nede.

 3. Tom Kristensen sier:

  Petty ville kalle LP´en Eight Ninety-Eight ($8.98) om han ikke fikk det som han ville. Paul valgte å kalle sitt nye mesterverk “terningkast tre”! Tor ikke det bare er markedsavdelingen som har siste ord i dette format-bonanzaet. Kommer det forresten noen ny CD med… Ringo?

 4. Tom Kristensen sier:

  Petty ville kalle LP´en Eight Ninety-Eight ($8.98) om han ikke fikk det som han ville. Paul valgte å kalle sitt nye mesterverk “terningkast tre”! Tror ikke det bare er markedsavdelingen som har siste ord i dette format-bonanzaet. Kommer det forresten noen ny CD med… Ringo?

Legg inn en kommentar