“Let It Be” utsettes også

“Let It Be”-albumet slik det forelå som boks i 1970.

Etter at Peter Jacksons “Get Back” dokumentar nå er utsatt til august 2021, så ser det nå ut til at også en jubileumsutgave av “Let It Be”-albumet, samt den nyoppussede versjonen av Michael Lindsay-Hoggs originale “Let It Be” dokumentar forsinkes på samme måte.

Etter hva Norwegian Wood erfarer, så blir altså 50-års jubileumsutgaven utgitt til et 51-års jubileum. Det er nå i juni 2020 at Giles Martin var booket til å ferdigstille miksing av lydsporene til Jacksons film, Lindsay-Hoggs film, samt en ny miks av “Let It Be” albumet i Abbey Road Studios. Det kan godt hende at dette skjer i disse dager, men vi må altså vente ytterligere ett år på å få se og høre resultatet. Ny informasjon har tilflytt oss om dette, og det ser ut til at miksejobben ble startet opp allerede i september 2019 og for lengst er ferdig. Alt var i grunnen klappet og klart for utgivelse i flere konstellasjoner, inklusive en luksusboks – da beslutningen ble tatt av Disney om å utsette Jacksons film.

En 50-års jubileumsutgave av “Let It Be” har aldri blitt annonsert offisielt av verken Universal Music, Apple Corps eller The Beatles, men det har lenge lekket informasjon ut til allmenheten om at det forelå planer om dette. Men nå må vi smøre oss med enda mer tålmodighet, for disse tingene planlegges å slippes samtidig med Jacksons dokumentarfilm.

Pussig nok er dette helt i tråd med hvordan prosjektet startet i januar 1969, da de resulterende opptakene og filminnspillingene ble lagt på hylla i mer enn ett år før det omsider forelå et album og en film.

Legg inn en kommentar