Musikkdokumentarer til Amazon Prime

Skjermdump fra traileren

Yoko Ono har nettopp stiftet “The Coda Collection”, en videotjeneste som skal vise mengder av film med de beste av de beste. Når man sjekker siden, så er det også bilder av John Lennon og Ringo Starr, så vi kan kanskje regne med uutgitt materiale med Lennon?

Som vi tidligere har meldt så har jo produsent Jack Douglas (Double Fantasy) renset opp både lyd og bilde på konsertopptakene fra “One to One” konsertene John og Yoko med Elephants Memory holdt i Madison Square Garden 30. august 1972, med tanke på nyutgivelse. Det har jo tidligere vært utgitt to videokassetter og laserdiscer fra disse to konsertene, men noen DVD kom det aldri – kun “Well Well Well” og “Mother” fra disse konsertene er på en DVD fra 2008 som bonusmateriale på John Lennon/Plastic Ono Band dokumentaren. Jack Douglas sin versjon av konsertfilmen skal hente materiale både fra ettermiddags- og kveldskonserten, samt øvingene. Den skal også være remikset i både stereo og surround. Douglas begynte å jobbe med denne konsertfilmen i 2013 og er ferdig for lengst, men enn så lenge har Yoko bare hatt den liggende uten å utgi den. Kanskje finner den sitt publikum på The Coda Collection.

“John was always on the cutting edge of music and culture. The Coda Collection will be a new way for fans to connect on a deeper level.”
Yoko Ono and The John Lennon Estate

Det skal leveres innhold fra The Coda Collection til Amazon Prime sine kanaler, og det skal også publiseres gratis innhold til nettstedet deres. Det er amerikansk premiere den 18. februar via Amazon Prime Video Channels og koster ca. 50 kr. om måneden ($ 4.99). De starter med 150 titler, bl.a. Jimi Hendrix In Maui, The Rolling Stones On The Air, Johnny Cash At San Quentin, Bob Dylan’s Trouble No More og en ny Dave Grohl dokumentar.

Les mer her https://codacollection.co/. Den nevnte John Lennon/Plastic Ono Band dokumentaren er for tiden å finne på Amazon Prime Video, som er en strømmetjeneste man f.eks. kan abonnere på til sin Apple TV.

Legg inn en kommentar