Ringo på PR-turné for Zoom In med Zoom

Ringo i kjent stil, men litt lengre på håret nå for tiden.

Ringo er ute og promoterer sin kommende EP, “Zoom In”. Det vil si, han er ikke ute – han er hjemme. Intervjuene foregår med webcam i den populære møteprogramvaren Zoom og her er ett med Martha Debayle som ble lagt ut på YouTube. Ringo skulle jo ha holdt konsert i Mexico i fjor høst, og i dette intervjuet fastholder han at konsertene kun er utsatt – ikke avlyst. Han har latt håret gro og sveisen er ikke så pinnekort som han har vært de siste årene. Det er tydelig at det er farget, da den grå stripen ved tinningen som han har hatt siden tenårene er også svart nå.

Sommerturnéen Ringo and his All Starr Band skulle ha hatt i fjor sommer ble utsatt til sommeren 2021, men i dette intervjuet bekrefter han at dette nok ikke kommer til å skje. Han snakker også om Get Back sessions og gjentar feiloppfatningen av at George forlot gruppa på grunn av en krangel med Paul. Dette er jo hva folk trodde i flere tiår på grunn av diskusjonen mellom Paul og George som er tydelig i “Let It Be”-filmen. Det er bare det at etter å ha gjennomgått alle lydopptakene fra denne tiden har historikere senere konkludert med at det som var den direkte årsaken til at George valgte å trekke seg fra innspillingene var at John Lennon ikke ville øve inn “I Me Mine”, siden han ikke syntes sangen var god nok – og at George var lei av at Yoko snakket på vegne av John.

1 Response

 1. Beatle-Joe sier:

  Den gamle tar nok ikke sjansen på å stille hos frisøren i disse tider. Forståelig nok.
  Tror nok han har farget håret i svært mange år. Ikke umulig at han tidvis har kjørt en “Elton” også, og fått transplantert nye fjoner. Det er også helt forståelig. Han kan jo ikke vise seg noen steder uten at folk snapper bilder av ham.
  Derimot liker jeg ikke nedtoningen av Yokos rolle som Betales-dødare. Hvor kjipt må det ikke ha vært å ha den dama hengene/liggende/rekende rundt i studio når du jobber? Det ekstreme presset de fire gutta hadde på seg for å leve opp til skyhøye forventninger og levere varene kan man neppe sette seg inn i. Så skal det nebbet snakke på vegne av John!? Klart de andre gutta ble forbanna!
  Så har vi nok et eksempel på en intervjuer som ikke kan leksa si. Det blir som å se på TV2. Damer som vil jobbe der mår være unge, helst ha store bryster og et billedskjønt ansikt. Innsiden av skallen teller mindre så lenge fasaden er i orden. Jeg mener, hva slags kunnskap&research har du gjort når du ikke vet at Ringo tilbrakte mye tid i barndommen på sykehuset? Nei, det kom som en bombe på vakre Mexicochita.
  Heia George!

Legg inn en kommentar