Ringo på PR-turné for Zoom In med Zoom

1 Response

 1. Beatle-Joe sier:

  Den gamle tar nok ikke sjansen på å stille hos frisøren i disse tider. Forståelig nok.
  Tror nok han har farget håret i svært mange år. Ikke umulig at han tidvis har kjørt en “Elton” også, og fått transplantert nye fjoner. Det er også helt forståelig. Han kan jo ikke vise seg noen steder uten at folk snapper bilder av ham.
  Derimot liker jeg ikke nedtoningen av Yokos rolle som Betales-dødare. Hvor kjipt må det ikke ha vært å ha den dama hengene/liggende/rekende rundt i studio når du jobber? Det ekstreme presset de fire gutta hadde på seg for å leve opp til skyhøye forventninger og levere varene kan man neppe sette seg inn i. Så skal det nebbet snakke på vegne av John!? Klart de andre gutta ble forbanna!
  Så har vi nok et eksempel på en intervjuer som ikke kan leksa si. Det blir som å se på TV2. Damer som vil jobbe der mår være unge, helst ha store bryster og et billedskjønt ansikt. Innsiden av skallen teller mindre så lenge fasaden er i orden. Jeg mener, hva slags kunnskap&research har du gjort når du ikke vet at Ringo tilbrakte mye tid i barndommen på sykehuset? Nei, det kom som en bombe på vakre Mexicochita.
  Heia George!

Legg inn en kommentar