Ny bok om Beatles og Hamburg

Apcor, forlaget bak “A is for Apple”-bøkene som tar for seg alt om plateselskapet Beatles startet har nå en ny tittel klar. Det er den tyske eksperten på Hamburgperioden i Beatleshistorien, Thorsten Knublauch som er forfatter. Knublauch har også hjulpet Mark Lewisohn med research om nettopp denne perioden for hans bok, “Tune In”. Men i denne publikasjonen tar han steget videre og dykker dypere inn i denne perioden enn noen andre har gjort før ham.

The Beatles spilte over 1000 timer på scenen i fire Hamburg-klubber fra august 1960 til desember 1962. De gjorde studioinnspillinger hvert år og ga ut sin første plate – selv om de ikke ble kreditert på plateetiketten. John, Paul og George mistet en av grunnleggerne og skiltes med en annet i løpet av disse dagene, men la til Ringo for å lage en musikalsk enhet som kanskje aldri vil bli overgått.

Denne boken vil fortelle deg alt du trenger å vite om viktigheten av disse Hamburg-dagene for Beatles – deres liv, deres opplevelser, stil, innspillinger, instrumenter osv.!

Rykter og myter som har vedvart i flere tiår vil bli undersøkt på nytt i deres historiske sammenheng for å avgjøre om de er sanne eller ikke.

Mange nye fakta og detaljer har blitt avdekket for denne boken, sammen med en enorm katalog av bilder og reproduksjoner av kontrakter, memorabilia og andre obskure dokumenter.

I tillegg er den tragiske historien om Stuart Sutcliffes liv i Hamburg oppsummert i detalj. Pete Best spilte videre på Star-Club-kretsen til slutten av 1964, og historien hans om Hamburg blir fortalt utover hans Beatles-dager.

THE BEATLES MACH SCHAU IN HAMBURG!

540 sider, A4-størrelse, innbundet, fullfarge med 600 illustrasjoner; aldri før publiserte bilder, dokumenter, annonser, memorabilia, plateomslag, avisnotiser, reproduksjoner av kontrakter, brev, regninger, kvitteringer, etc. etc.
Dyptgående historier om innspillingene som ble gjort i Tyskland, historien til alle stedene de spilte, til og med eksklusivt bilde av 1966-konsertene deres, dette er den definitive boka om Beatles’ turer til Tyskland.

Under kan du se eksempler på sider fra boken:

“Mach Schau in Hamburg!” er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå, og man forventer å kunne begynne å sende den ut i mai 2021.Lenke til bestilling: Apcor.net

Legg inn en kommentar