Ny utgave av instrumentbibelen

Andy Babiuks referansebok om Beatles’ instrumenter, 2015 utgaven.

Andy Babiuk har kommet med en ny, oppdatert utgave av sin referansebok om Beatles’ instrumenter, “Beatles Gear: The Ultimate Edition”.

Den nye utgaven er på hele 512 sider, hvilket er dobbelt så mange sider som første utgave av boken. Den inneholder mer enn 650 nye bilder, og blant disse finner du mange tidligere upubliserte bilder av Beatles som poserer med sine instrumenter. Det er også mange nye funn og historier! Denne boken er den ultimate referanseguiden til alt utstyr som ble brukt av Beatles, og detaljerer nøyaktig hvilke gitarer, trommer, forsterkere og keyboards gutta benyttet i løpet av sin karriere, fra Quarry Men til oppløsningen av beatles i 1970.

I forbindelse med den kommende auksjonen av Ringo Starr & Barbara Bachs eiendeler vil forfatteren holde en presentasjon i morgen i lokalene til Julien’s Auctions i Hollywood, der også Ringos første Ludwig Beatles-trommesett og John Lennons Rickenbacker 325/1996 gitar vil være utstilt.

Utgaven av bladet Guitar Player som nå er å finne i velassorterte Narvesenbutikker tar en titt på hva som er nytt i boken.

Guitar Player koster 139 kr på Narvesen.

Lenker:
Forhåndsvis bok (issuu.com)
Offisielt nettsted
Bestill boken fra Amazon.com
Forhåndsbestill boken fra Amazon.co.uk (i UK utgis den 12 Jan 2016)

Legg inn en kommentar