Ny video fra Ringo

I dag kom Ringos nye EP ut på en titommers vinylplate og Ringo feirer med ny musikkvideo.

Los Angeles, CA – 18. november 2022 – I dag ga UMe ut Ringo Starrs EP3 på 10″ vinyl og som et begrenset opplag på en gjennomskinnelig kongeblå kassett. På bare 4 spor – “World Go Round”, “Everyone and Everything”, “Let’s Be Friends” og “Free Your Soul” – dekker Ringo et bredt spekter av stilarter.

Kassettutgaven av Ringo Starrs EP3 er i begrenset opplag.

Everyone and Everything den nye musikkvideoen fra Ringo hadde premiere i dag for å markere vinylutgivelsen. Sangen ble skrevet av Linda Perry og videoen ble filmet av Kii Arens, som reflekterte: — Sangen Linda Perry skrev har et ganske sterkt budskap, så vi kunne ikke ta lett på det. Ringo legger virkelig alt inn i alt han gjør og er langt mer mangfoldig enn de fleste vet. Som meg forblir han et barn i hjertet som virkelig elsker kunsten sin. Jeg tror at hvert bilde i Everyone and Everything – videoen viser deg akkurat det.

“Jeg hadde det så gøy å lage denne platen, og jeg elsker at vinylen og denne videoen til den kommer ut når vi går inn i Thanksgiving,” la Ringo til. “Som jeg har sagt før, er hver sang på denne EP-en relatert til Peace and Love. Og dette sporet som Linda skrev for meg har et så vakkert budskap, som minner oss om å være takknemlige, å gi, å være mer fredelige og kjærlige. Jeg føler at vi virkelig fanget den positive energien til sangen i denne videoen, det var så flott å jobbe med Kii og jeg elsket å filme på stranden. Jeg håper dette bringer alle glede, fred og kjærlighet når vi begynner å gå inn i høytiden.”

Legg inn en kommentar