Nye videoer fra Paul og John

Paul McCartney inviterte fans til å sende inn videosnutter av seg selv, som han skulle bruke til å sette sammen en ny musikkvideo til sangen “Great Day” fra Flaming Pie-albumet. Her er videoen!

Han har også lastet opp en video fra da hans regissør lagde musikkvideoen til sangen “Back in Brazil” fra Egypt Station-albumet. Filmen følger ei jente og kjæresten hennes i Brasil, og avsluttes med at hun får være med på scenen sammen med Paul under en konsert. Dette er “bakomfilmen”, der regissøren forteller om arbeidet bak musikkvideoen. Paul forteller også om da han komponerte sangen.

Og her er resultatet, musikkvideoen til Back in Brazil. Den har ligget ute i to år, men det passet fint å ta den med her, i sammenheng med bakomfilmen.

Så over til Lennon, og det er en reklamefilm for den nye samlingen som kommer i forbindelse med at han ville ha blitt 80 år 9. oktober 2020.

Musikkvideoen til “Instant Karma” fra TV-programmet “Top of the Pops” fra 1970 ble lagt ut på YouTube i 2016, men nå er videoen oppdatert på lydsiden med den nyeste (ultimate) miksen av sangen, slik den fremsto på Record Store Day-singlen som nylig kom ut, og slik den låter på den kommende samlingen.

Og i dag kom det nok en sang i den nye miksen, denne har i tillegg oppgradert bildekvalitet takket være en ny overføring av filmen.

Legg inn en kommentar