Nyoppusset Rupert

Nyutgaven av bildesinglen kommer I pappomslag

I går var det premiere for den nyoppussede versjonen av Paul McCartneys tegnefilm “Rupert and the Frog Song” på YouTube, hvor tegnefilmskaperen Geoff Dunbar ga til beste en liten introduksjon. Det er snakk om en ny overføring av filmen, denne gangen i 4k.

I samme omgang hadde også musikkvideoen til “We All Stand Together”, som jo også henter mye av sitt innhold fra tegnefilmen nypremiere, remastret og oppgradert til HD (high definition – høy oppløsning).

Og noen av dere platesamlere har kanskje også bestilt den nyutgitte bildesinglen. Alt dette fordi den elskede britiske tegneseriebjørnen fyller 100 år I år. I dag ble nok en film I sakens anledning lastet opp til Paul McCartneysoffisielle YouTube-konto. Denne består av en spesiell korversjon av “We All Stand Together” av LIPA 4-19 koret, filmet utenfor Paul McCartney Auditoriet ved Liverpool Institute For Performing Arts.

Paul kjøpte filmrettighetene til Rupert The Bear tidlig, og på syttitallet drev han og spilte inn musikk til prosjektet. Kortfilmen “Rupert and the Frog Song” skulle egentlig bare være en smakebit på det som Paul ønsket, en helaftens tegnefilm. Men ideene uteble og Paul måtte gi opp prosjektet. Mer om dette og mer om Rupert i det kommende julenummeret av Norwegian Wood!

Legg inn en kommentar