Nytt Beatlesblad fra Mojo

Utgiverne av MOJO kommer med enda et Beatlesblad.

MOJO kommer med enda et nytt spesialblad med Beatles. Her er det de skriver om bladet, oversatt til norsk av oss:

MOJO The Collectors’ Series: The Beatles Essentials

I den første av en splitter ny serie med deluxe bookazines, guider MOJOs eksperter deg gjennom The Beatles’ viktige album, sanger, filmer og bøker.

The Beatles er for mange tidenes største band, de karismatiske unge musikerne fra Liverpool som endret måten musikk hørtes ut på på 1960-tallet og la grunnlaget for de fem tiårene med rock og popmusikk som har fulgt i kjølvannet. Men hvordan navigerer man best i labyrinten av Fabs studioalbum, raritetssamlinger, liveopptak, mono- og stereomikser og deluxe remastere – for ikke å snakke om spillefilmer, promovideoer, dokumentarer og bøker?

I den første av en splitter ny serie som fokuserer på MOJOs favorittartister, forteller The Beatles Essentials deg alt du trenger å vite om Fabs’ musikk du må ha, filmer og lesestoff. Selvfølgelig har de 12 studio-LP-ene de laget mellom 1963 og 1970 – eller 13 hvis du inkluderer den amerikanske albumversjonen av Magical Mystery Tour – blitt en viktig del av musikk- og kulturhistorien, men det er også mange ukjente amerikanske varianter av disse platene. , sammen med uttømmende tusenårsjubileumsutgaver av Sgt. Pepper, The White Album, Abbey Road og Let It Be, med viktige ekstraplater med demoopptak og uhørte mikser og uttak.

Så er det alle de audiovisuelle Beatles-frydene. John, Paul, George og Ringo spilte kjente hovedroller i sine egne spillefilmer – A Hard Day’s Night, Help!, Magical Mystery Tour og, i tegneserieform, Yellow Submarine – men vi setter også pris på deres samling av promo-filmer, deres nye Get Back-dokumentar-serie og utallige andre Fabs-relaterte dokumentarer og biografier. I tillegg anbefaler vi de beste Beatles-bøkene du kan ha i bokhyllene dine.

Skrevet av et team av ekspert MOJO-forfattere – inkludert Peter Doggett, Dave DiMartino, Paul Du Noyer, Mark Ellen, Pat Gilbert, David Fricke, John Harris, Patrick Humphries, Martin O’Gorman, Jon Savage, Charles Shaar Murray, Sylvie Simmons, Mat Snow, Neil Spencer, Richard Williams, Lois Wilson og flere – og illustrert gjennom sine 132 sider med dusinvis av sjeldne og ikoniske fotografier, er The Beatles Essentials et uunnværlig kjøp for alle seriøse musikkfans.

Det er allerede i handelen i UK, med salgsdato fra 3. mars. Tony Bramwell har tittet igjennom bladet og sier at det er skuffende, bare en klipp-og-lim jobb. Bladet kan bestilles herfra: Great Magazines

Legg inn en kommentar