Nytt Beatlesprosjekt fra Jackson?


Du har kanskje sett overskrifter som kategorisk fastslår at regissør Peter Jackson skal lage ny film om The Beatles? Vel, dette er media som tar et utsagn og dikter sin egen historie. Jackson sa nemlig slett ikke ordet «film» i det intervjuet det siteres fra. Her er det Jackson sa om dette, mens han egentlig ble intervjuet om en film som er på trappene:

“Jeg snakker med The Beatles om et annet prosjekt, noe veldig, veldig annerledes enn ‘Get Back’.

“Vi ser hva mulighetene er, men det er et annet prosjekt med dem. Det er egentlig ikke en dokumentar… og det er alt jeg egentlig kan si.”

Så fortsatte han å snakke om den filmen som er på gang, og som ikke har noe med Beatles å gjøre.

Fansen spekulerer selvsagt veldig på hva dette prosjektet går ut på. De heteste tipsene er at teknologien han tok i bruk på «Get Back» med å separere stemmer og instrumenter kan benyttes til å få opptakene fra Star Club i 1962 til å høres gode nok ut for offisiell utgivelse, eller at han ønsker å lage et omreisende interaktivt virtuelt show – som var det han i utgangspunktet snakket med Apple om da han endte opp med å lage film av det gamle «Let It Be» materialet. En annen mulighet er opptakene brødrene Maysles gjorde da Beatles besøkte USA for første gang i 1964. Ca to timer fra dette materialet ble utgitt på DVDen «The Beatles’ First U.S. Visit», men alt i alt skal det finnes hele 44 timer med filmopptak fra visitten. Imidlertid sier jo Jackson at det han har i tankene ikke er en dokumentar, så det utelukker vel den muligheten.
Vi får tidsnok greie på hva det blir til – dersom det blir noe av.

Legg inn en kommentar