Nytt markedstriks for McCartney III

CDer i fire forskjellige fargevalører, hver med sitt eksklusive bonusspor.

Etter å ha forhåndsannonsert vinylutgaver av «McCartney III» i flere farger og til dels i begrensede opplag, skulle man tro markedsavdelingen til Paul hadde gjort sitt. Dengang ei. Nå har den offisielle nettbutikken til Paul McCartney annonsert utgivelsen av «McCartney III» CDer i fire forskjellige fargeutgaver, hver av disse inneholdende hvert sitt «hemmelige» bonusspor i form av en demoutgave av en av sangene fra albumet. Hver av de fire fargene kan også bestilles i pakker som kan inneholde enten en pose terninger, en t-skjorte, en cap eller årets moteplagg: et munnbind.

Her utfordres komplettistene veldig! Vi spår vel at man mister en del av dem i svingene her.

Gul CD med fire tilvalgsmuligheter

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Er det Paul som har skylda eller skyldes denne vanvittige jungelen av produkter oppfinnsomme markedsføringsfolk i plateselskapet?
    Det er helt forkastelig dette her! Macca har vel nok penger nå og hvis han er så jævla opptatt av å ta vare på kloden er det vel ingen genistrek å pøse ut produkter ingen trenger? Det hadde holdt med 1 versjon på LP, CD og MC. I tillegg streames jo albumet. Det er mange komplettister der ute som nå vil kjøpe ørten utgaver av samme album for å ha full samling.
    Det vil ikke forundre meg om det kommer en spesialutgave eller to heller om noen få måneder, slik det gjorde med Egypt Station.
    Denne praksisen er skuffende hvis mannen mener noe med å utgi seg for miljøverner.

Legg inn en kommentar