Olanders bok er på gang

Forsiden – ferdig layout

Den svenske Beatleseksperten Staffan Olanders bok, Olander Staffan, Bank og Beatles, med undertittelen “Minnen berättade för Ulf Clarén” skal etter planen foreligge i tre forskjellige utgaver, hvorav kun en blir solgt via bokhandlere. Den er i ferd med å ferdigstilles i disse dager, forteller Olander. Boken skal gis ut rundt april/mai 2020.

Her er en historie Olander har fortalt som en liten forsmak:

Da Paul McCartney sendte en videohilsen til Björn & Benny

Björn Ulvaeus og Benny Andersson møttes først i juni 1966 og bestemte seg for å begynne å samarbeide. Vi vet alle hvordan det gikk, Björn & Benny utviklet seg raskt til verdensstjerner og de har for alltid gått inn i musikkhistorien!

Björn & Benny ønsket å feire 50 års samarbeid med en fest på Berns Salonger i Stockholm 5. juni 2016 og jeg fikk et spørsmål fra arrangørene om jeg kunne arrangere en hilsen til dem fra Paul McCartney ??

OK, tenkte jeg, dette er absolutt noe Paul vil gjøre, så jeg tok kontakt med ham og et par dager senere sendte han en videohilsen til Björn & Benny, og jeg kunne sende den videre til arrangørene. For en overraskelse for Björn & Benny og alle deres gjester å høre denne fantastiske hilsenen fra Paul!

Hva Paul sa til Björn & Benny forteller jeg mer om i min kommende bok, men jeg kan røpe i dag at han også sang litt fra “Thank You For The Music” som en avslutning på gratulasjonshilsenen.

Noen dager senere ønsket Björn & Benny å sende en svarshilsen og en takk til Paul McCartney, så jeg mottok den og sendte den videre til Paul.

Hva sa Björn & Benny til Paul da? Også dette forteller jeg deg mer om i boka – men nå kan jeg i det minste fortelle deg at de hadde moro med Paul om en av Pauls Beatles-sanger!

3 Responses

  1. dette var interessesangt

  2. Beatle-Joe sier:

    Ja, denne boka er interessant!

  3. Tom Kristensen sier:

    Vår venn Staffan skuffer aldri!

Legg inn en kommentar