Olivia Harrison med bokhyllest til George

Luksusutgaven. Ill: Genesis Publications

“Came the Lightening: Twenty Poems for George”, er en diktsamling fra Olivia Harrison som vil bli utgitt 21. juni 2022 fra Genesis Publications. Boken er Olivias hyllest til sin avdøde mann. 

“Tid – vi legger ikke merke til den, annet enn når den er tapt.” Jeg ønsket å stoppe tiden den dagen George døde, slik at jeg aldri skulle trenge å se tilbake. Likevel er jeg her, tjue år og tjue dikt senere, ett for hvert år antar jeg. Jeg planla det ikke slik, men her er de: tanker, følelser og ord om liv og død, men mest om kjærlighet og vår reise til slutten.’ – Olivia Harrison

Came the Lightening gir deg Olivia Harrisons første diktsamling, hvor hun dedikerer tjue dikt til sin avdøde ektemann George Harrison tjue år etter hans død. Hun reflekterer ømt på parets samliv, og undersøker intimiteten til den åndelige og følelsesmessige samhørigheten i deres forhold.

Olivia har tidligere medvirket på bøkene Concert for George, revidert utgave av I Me Mine og skrev bestselgeren George Harrison: Living in the Material World, så Olivia Harrison er ikke fremmed for å skrive vakre ord som har en overjordisk forbindelse til kjærlighet, skryter forlaget. Martin Scorcese, regissør av filmen George Harrison: Living in the Material World har skrevet forordet.

Disse diktene er ledsaget av et utvalg fotografier og minner kuratert av Olivia, inkludert bilder av henne selv og George.

Genesis Publications: Came the Lightening er tilgjengelig fra alle gode bokhandlere og selvsagt signert i begrenset opplag fra Genesis Publications…

104 sider, ISBN 1905662734, 9781905662739

Lenke: Came the Lightening

Legg inn en kommentar