Paul og Ringo som sessionmusikere

Paparazziene slo til da Paul og Ringo i påsken var ute på restaurant i Los Angeles med sine respektive koner.

Et par prosjekter er på gang, hvor Ringo er trommeslager på det ene prosjektet og Paul spiller bassgitar på det andre.

Det første prosjektet er medlem av Ringos All-Starr Band Edgar Winters hyllest til sin avdøde bror, Johnny Winter. Albumet som heter “Brother Johnny” er allerede utgitt på CD, strømming og nedlasting og kommer på vinyl i juni.

Ringo Starr medvirker på Edgar Winters hyllestalbum til sin avdøde bror, Johnny Winter som døde i 2014.

Utgivelsesdato var 15. april og det er på sangen “Stranger” at vi finner Ringo bak trommene, deltar gjør også Michael McDonald og Joe Walsh.

Paul er også ute og deltar på et par nye innspillinger. For det første var han innom studio under innspillingen av sin egen komposisjon, “My Valentine” med crooneren Michael Bublé.

I studio med Michael Buble

Det er i hvert fall hva Paul selv sier, mens Buble i programmet Watch What Happens Live with Andy Cohen 19. april sier at Paul faktisk produserte hele albumet, som har tittelen “Higher”.

Men et prosjekt som ikke har kommet ut ennå har vi fått en liten smakebit av, og det er sangen “Home” av det afrikanske “The Umoza Music Project” fra Malawi. Her er det at Paul har tatt på seg bassgitaren og deltar. Foreløpig er det lagt ut en 50-sekunders smakebit av en radio edit:

Hele sangen kan altså lastes ned fra i morgen – i flere varianter.

Legg inn en kommentar