One World: Together at home på TV2 Sumo

Konserten One World – Together at Home hvor artistene opptrer hver for seg hjemmefra vil bli sendt i en maratonsending på TV2 Sumo – gratis og uten registrering for seerne.

I løpet av kvelden samles verdens artistelite og WHO (Verdens helseorganisasjon, ikke gruppen) sammen med mennesker fra hele verden fra stuene sine for å forene seg i kampen for å overvinne covid-19 og hylle helsevesenets helter. En historisk verdensomspennende begivenhet ledet av Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel og Stephen Colbert som vil inneholde intime forestillinger med artister som Billie Eilish, Elton John, Andrea Bocelli, Paul McCartney, Chris Martin, Lady Gaga, Eddie Vedder, Stevie Wonder, Celine Dion, Taylor Swift og Usher, for bare å nevne noen.

One World: Together At Home er en globalt sendt spesialsending til støtte for kampen mot Covid-19-pandemien, som i Norge vil vises live på TV 2 Sumo – gratis og uten registrering – lørdag 18. april kl. 20.00-04.00.

Det sendes også en totimers spesial på TV 2s hovedkanal natt til søndag 19. april kl. 02.00-04.00 og på TV 2 Sumo (gratis og uten registrering), med reprise på TV 2 søndag 19. april klokka 11.00 og 22.45.

Programmet vil være tilgjengelig i sin helhet på TV 2 Sumo i 72 timer etter eventet er over. –Vi i TV 2 er glade for å kunne være med på dette i form av å formidle det til norske seere via våre plattformer. Dette er en hyllest og støtte til alle som nå er rammet av krisen, og spesielt til helsearbeidere som står i frontlinjen i den kampen som nå utkjempes over hele kloden, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Det er et historisk event, det første globale i sitt slag, til støtte for den heroiske innsatsen helsearbeiderne legger ned i den situasjonen vi nå står i, samt til støtte for Verdens helseorganisasjon i den globale kampen mot Covid-19.

I sendingen kommer beretninger fra helsepersonell som har stått i førstelinja i møte med Covid-19.

Vi får også høre filantroper, regjeringer og bedrifter som forplikter seg til å støtte og utstyre helsearbeidere over hele verden med masker, beskyttelsesdrakter og annet essensielt utstyr, samt lokale veldedige organisasjoner som bidrar med mat, tilflukt og helsebehandling til dem som trenger det mest.

Fra norsk hold kommer statsminister Erna Solberg til å være delaktig i sendingen.

Sverige
Karin Moberg Granström leder den svenske sendingen med ekspertkommentator Parisa Amiri ved sin side. Programmet går på SVT 1 kl 01:50 natt til søndag 19. april og sendingen er beregnet å vare til 04:05. Søndag kveld kl 22:45 sender SVT 1 et redigert opptak med høydepunkter fra nattens konserter. Dette programmet er satt opp med to timer og skal vare til 00:45.

Legg inn en kommentar