På kino i Norge

Filmplakaten

Da er det klart! Det BLIR kinopremiere på “Eight Days A Week – The Touring Years” også i Norge, men den blir lagt til den 22. september, ikke den 15., som i våre naboland. Det er kinoselskapet Nordisk Film Kino som har fått avtalen om kinovisninger her til lands. Så gjenstår det å se om det blir en bred distribusjon, og hvor filmen skal settes opp. Det er ikke sikkert at det kommer til å bli flere visninger enn akkurat premieredagen – 22. september.

I Oslo har Nordisk Film Kino følgende kinoer: Colosseum, Gimle, Klingenberg, Ringen, Saga, Symra og Vika. Utenfor Oslo har selskapet disse kinoene: Asker Kino, Askim Kino, Drammen Kino, Halden Kino, Horten Kino, Hønefoss Kino, Kilden Kino, Kristiansund Kino, Verdal Kino og Ålesund Kino. NB! Dette er ikke en liste over kinoer som kommer til å vise filmen, dette er kun en liste over hvilke kinoer Nordisk Film Kino eier.

5 Responses

 1. Asp sier:

  Hmmmm…! Ikke Bergen?

 2. Anonym sier:

  Nå må du lære deg å lese, Asp!
  Wogew skriver at NFK eier kinoer i de byene han ramser opp. Der er ikke Bergen nevnt. Du får Google og se om det stemmer… Om du gidder!?

 3. Asp sier:

  Ikke så sint, ikke så sint, Hr Anonym. Jeg prøver egentlig bare å uttrykke min misnøye med at filmen ikke vises i Bergen..

 4. Asp sier:

  Jeg leser og leiter og gidder, og finner: http://www.bergenkino.no/incoming/article1290237.ece :-) P&L

 5. Anonym sier:

  Ha ha ha! Topp, Asp! Hilsen herr Anonym…
  Fin humor, ikke noe personlig ment mot deg. Skjønner godt at du lurer…

Legg inn en kommentar