Paul annonserer Australiaturné

I forkant av den offisielle annonseringen var det reklame for at noe skulle skje på lystavler i de australske byene.

Paul McCartney annonserte i går at “Got Back” turnéen hans fortsetter, med flere konserter i Australia. Mange McCartneyfans har vært i tottene på hverandre i sosiale media da enkelte har fått det for seg at Pauls opptreden på fjorårets Glastonburyfestival var hans avskjedskonsert. Frontene har vært steile, og de som har vært mest påståelige lot seg fortsatt ikke overbevise om at konspirasjonsteorien deres var feil, selv etter at plakatene (se ovenstående bilde) dukket opp i flere byer i Australia.

Men alle de negative røstene forstummet da Paul McCartney i går annonserte i et videoopptak han gjorde mens han var i Liverpool at Got Back-turneen fortsetter.

TURNÉDATOER:
Onsdag 18. oktober – Adelaide – Entertainment Centre
Lørdag 21. oktober – Melbourne – Marvel Stadium
⁠Tirsdag 24. oktober – Newcastle – McDonald Jones Stadium
⁠Fredag 27. oktober – Sydney – Allianz Stadium
⁠Onsdag 1. november – Brisbane – Suncorp Stadium
⁠Lørdag 4. november – Gold Coast – Heritage Bank Stadium

Så det ser ut til at han har lagt inn hvilepauser for stemmen sin – eller er det de mellomliggende datoene man har satt av til ekstrakonserter om salget tar av?

Plakat for den australske delen av turnéen.

Vi har fått tak i en prisoversikt når det gjelder den første konserten, den i Adelaide. Bemerk at prisene er i australske dollar. 1 australsk dollar er lik 6,77 kroner.

De som er interessert i forsalg har muligheten til dette ved å melde seg på nyhetsbrevene til Paul McCartney. De vil da få passord til forhåndssalget.⁠

⁠Telstra forhåndssalg: torsdag 3. august
PaulMcCartney.com forhåndssalg: onsdag 9. august
⁠Frontier forhåndssalg: onsdag 9. august
⁠Vanlig billettslipp: fredag 11. august

“I’ve got so many amazing memories of my time in Australia over the years. Our last trip was so much fun. We had such an incredible time. Each show was a party, so we know this is going to be incredibly special. Australia we are going to rock! I can’t wait to see you.” – Paul

Ryktene går selvsagt om at dette bare er starten på annonseringene, slik det vanligvis er når det gjelder McCartney-turneene. Det har lekket informasjon fra konsertarrangører i andre land om at man driver forhandlinger med McCartneys management om konserter i New Zealand, Mexico, Brasil, Colombia og muligens Japan. Også andre land virker å være interessert i å få besøk, spesielt i Amerika.

Mer info her.

I forkant av Australiaturnéen var Paul McCartney gjest i en spesialepisode av den australske podcasten “Behind the hits”. Den er tilgjengelig bl.a. via Spotify.

Legg inn en kommentar