Paul McCartney: Konkurranse

Your chance to meet and see Paul McCartney

Møt Paul McCartney, vær med på lydprøvene og se konserten fra VIP-seter!
Delta HER: http://www.prizeo.com/paul

Sist Paul McCartney spilte på Candlestick Park var han en Beatle. Det viste seg at den konserten skulle bli deres siste. Nå vil Pauls konsert i august bli stedets siste – Candlestick Park skal rives etter at konserten har funnet sted – så dette vil bli en meget spesiell konsert for  Paul, for San Francisco, og vi håper også for deg.

Paul vil dele opplevelsen med deg og en gjest – fra lydprøvene, til et besøk bak scenen, til å ta noen bilder sammen, til å se konserten fra VIP-seter som er reservert kun for dere!

Og som ikke det var nok, du og din gjest vil bli flydd hit fra hvor enn du er i verden, og du får også hotellovernatting.

Alt du behøver å gjøre for en sjanse til å vinne er å gi en donasjon (starter på $5 per bidrag) til en av Sir Pauls favoritter når det gjelder veldedige organisasjoner, Aid Still Required. Paul hjelper ASR med å bygge en ny skole på Haiti for barn som ikke har noen andre utdanningstilbud, så hver gang du deltar støtter du en god sak!

Takk – og lykke til!!

Formålet:

Vi har alle sammen sett det. Penger strømmer inn når katastrofen inntreffer. Men hva skjer når verdens oppmerksomhet rettes mot andre ting og fondene tørker inn? Det er der Aid Still Required kommer inn, og starter en ekspansiv oppmerksomhetskampanje sammen med samvittighetsfulle artister som Paul McCartney, Bruce Springsteen, Sting, Bonnie Raitt, Maroon 5, Morgan Freeman, Celine Dion, Kevin Spacey, Hugh Jackman og mange mange fler, og implementerer programmer som er skreddersydde for å bringe selvhjelp til de mest rammede samfunnene.

Inntektene fra denne konserten vli bli brukt til å bygge en permanent skole for barn og voksne som er i faresonen, som har slitt siden jordskjelvet for fire år siden. Haiti er det fattigste landet på den vestlige halvkule og det har de vært i nesten hele sin 200+ år lange historie. Vi ber deg om å være med oss og gjøre en virkelig og varig forskjell der.


Legg inn en kommentar