A Hard Day’s Night – USA/Holland

Hele filmen og alt av bonusmateriale er samlet på en Blu-rayplate på den hollandske utgivelsen.

Vi har mottatt både den amerikanske og hollandske versjonen av A Hard Day’s Night. Vi kan melde at den amerikanske utgaven krever at man har regions- og sonefri avspiller, så vi har ikke fått sett den versjonen. Imidlertid er den medfølgende boken veldig bra, 82 sider med masse tekst og kjente og ukjente bilder fra filminnspillingene, en del av dem i farger.
Den hollandske er veldig enkel, uten medfølgende bok og alt materialet er samlet på en enkelt Blu-ray plate. Dessverre lar det seg ikke gjøre å slå av den nederlandske undertekstene på selve filmen. Filmlyden er heller ikke valgbar, den er kun i flerkanals DTS. Man kan imidlertid velge å lytte til kommentarsporet mens man ser filmen, da forsvinner undertekstene. Forøvrig er filmkvaliteten bedre enn noensinne.

1 Response

  1. Ole M. Olsen sier:

    Den amerikanske utgaven (i hvert fall den jeg bestilte) kom med alt av materialet på både DVDer (to stk.) og Blu-Ray. Alt er regionssperra, men DVDene er ikke så vanskelig å få sett på – de fleste spillere (også Blu-Ray-spillere, vel å merke når det gjelder DVD-avspilling) har en enkel hack for å gjøre dem sonefrie. Blu-Ray-skiva er det verre med – der må en enten få tak i en modifisert spiller eller evt. en spiller fra riktig region. Jeg regner med at jeg kjøper den britiske utgaven på et tidspunkt – nederlandsk teksting er så ikke så interessant. I mellomtida ser den amerikanske DVDen knall ut den også. :-)

Legg inn en kommentar