Paul McCartneys singler er ute

I dag, 2. desember er utgivelsesdagen for Pauls 80 singler i kasse kommet. Kassen ble forøvrig utsolgt i løpet av tre dager fra de få nettbutikkene som hadde den annonsert. En som slapp å betale for sitt eksemplar av singlekassen var Denny Laine, som fikk den gratis tilsendt fra Pauls selskap MPL. Og det skulle vel bare mangle, siden Denny er med på mange av singlene, som gitarist, korist, sanger og medkomponist.

Brev som lå ved Dennys eksemplar.

For oss som var for sene til å bestille eller som ikke hadde 7000 kroner pluss frakt og moms til overs før jul er trøsten at musikken nå er tilgjengelig på strømmetjenester som Tidal og Spotify.
Det er lagd et kjempelangt virtuelt album av singlene. Mest interessant for de som har fulgt med på McCartneys arkivserie er nok de nylig remastrede sangene. I tillegg til de som ikke har vært tilgjengelige digitalt før nå.

Enkelte har bemerket at det kan være en pekepinn på hva neste arkivutgivelse blir.
En hyggelig ting som skjer som følge av promoteringen av utgivelsene, er at det blir publisert forbedrede utgaver av Pauls musikkvideoer på hans Youtube-konto.

Så langt er det lagt ut en av musikkvideoene til «Mull of Kintyre», to av videoene til «Tug of war» og nå sist, «Pipes of peace» i høyere oppløsning enn tidligere.

Legg inn en kommentar