Paul: Ny versjon av Let It Be filmen?

Let It Be filmen på videokassett (Hollandsk utgave).

I et intervju med en radiostasjon i Quebec, Kanada 15. september ble Paul McCartney spurt om hva som skjer med Beatlesfilmen “Let It Be”, som er den eneste av Beatlesfilmene som ennå ikke foreligger på DVD eller Blu-ray. “Vi driver og snakker om den,” bekreftet Paul, “vi har møter på Apple”. Det er selvsagt Beatlesselskapet Apple han sikter til, ikke datagiganten. Paul fortsatte med å si at det ikke er konkrete planer, men at han “har hørt rykter” om at det kanskje kan komme til å bli en ny versjon av filmen som kan utgis en dag. “Folk har sett gjennom alle filmopptakene,” sier Paul og anslår at det dreier seg om omlag 56 timer med opptak. Og noen fortalte ham “her forleden” at den generelle stemningen (når man tar alle filmopptakene i betraktning) er veldig lystig og oppløftende og for det meste “en gjeng gutter som lager musikk og har glede av det”. Så Paul sier at det er “noe snakk” om å lage en helt ny film, ved å omredigere denne fra de samme opptakene. “Hvem vet, dette kan skje om et år eller to,” avslutter Paul.

Paul McCartney spiller i kveld konsert i Quebec, som en del av hans nye “Freshen Up” turne. 30. november kommer turnéen til Norden, med en konsert i København.

Hør hele intervjuet her.

Paul har i dag også publisert en musikkvideo til sangen “Back In Brazil”, den ser du under her.

3 Responses

 1. Anonym sier:

  Don`t cry wolf!

 2. Roger Stormo sier:

  Her har det vært ropt ulv siden 90-tallet – minst! :)

 3. Anonym sier:

  Jeg syns den historien du gjengir på "The daily Beatle" er mer dekkende. Viktig poeng at filmen revideres for å tekkes enkene etter Lennon og Harrison slik at uoverenstemmelsene mellom de fire gutta forties eller kommer veldig i bakgrunnen. Nei takk, gi meg den originale utgaven med en masse extras. Da kjøper jeg. Men en amerikanisert og sukkersøt historie uten krangler vil jeg betakke meg for!
  Det er kjerringers vis å unngå konflikter og ta en "Peer Gynt". Bøygen!

Legg inn en kommentar