Pauls fredspipe til inntekt for krigsrammede barn

Pauls single fra 1983 er med i et nytt prosjekt og får nytt omslag

Paul McCartneys single “Pipes of Peace” var en stor hit og oppnådde førsteplass på de britiske listene. Nå er singlen blant sju utvalgte som får nytt omslag og blir nyutgitt i et opplag på bare 100 eksemplarer. Dette til inntekt for War Child. En av de andre utvalgte singlene er Auroras “A Different Kind of Human”.

Fra 2012 til 2020 fanget den originale Secret 7” oppmerksomheten til både platesamlere og kunstkjennere ved å bringe de to kunstformene sammen ved hjelp av et overraskelseselement. Etter å ha samlet inn over £500 000 til veldedige formål i sin første inkarnasjon, blir det høyt elskede Secret 7-prosjektet nå relansert av War Child for å støtte deres mål om å sikre en trygg fremtid for et hvert barn som er berørt av krig.

Konseptet bak Secret 7” er enkelt. 7 ikoniske musikere gir fra seg et spor, som hvert får et begrenset opplag på 100 7″ vinylplater. Kunstnere fra hele verden, alt fra kjente navn til talentfulle nykommere, bidrar med unike coverdesign.

De 700 platene vil bli stilt ut på en gratis offentlig utstilling pål NOW Gallery i Greenwich fra 2. til 17. mars, hvor de deretter vil bli solgt via en nettauksjon. Det er et overraskelsesmoment: identiteten til kunstneren bak plateomslaget avsløres ikke før det er solgt. Deri ligger hemmeligheten. Alle inntektene går til War Child.

Leder for War Child Records, Rich Clarke, kommenterte:

“Vi er glade for å kunngjøre tilbakekomsten av det ikoniske Secret 7″-prosjektet, som vil bidra til å samle inn midler for å støtte War Childs avgjørende arbeid i konfliktsoner rundt om i verden. War Child opererer i noen av de mest utfordrende, vanskelig tilgjengelige stedene for å hjelpe barn og familier som er hardest rammet av krig. Dessverre er etterspørselen etter arbeidet vårt økende. Målet vårt er å nå barn så raskt som mulig når konflikt bryter ut og å sørge for pågående støtte lenge etter at kameraene har gått for å støtte dem gjennom deres bedring. Vi tror at ingen barn bør være en del av krig. Noen gang. Dette er grunnen til at prosjekter som Secret 7″ er så viktige. Vi er takknemlige til alle musikere, artister og partnere som er involvert i Secret 7″. Sammen vil vi være i stand til å beskytte og utdanne mange flere barn, støtte deres helbredelse og læring for en tryggere og lysere fremtid. Takk.”

Sangene i War Child Presents Secret 7” prosjektene er:
Aurora – ‘A Different Kind of Human’
Celeste – ‘Stop This Flame’
Hozier – ‘Swan Upon Leda’ (ikke vært utgitt på vinyl tidligere)
Siouxsie & The Banshees – ‘Lullaby’ (en B-side)
Paul McCartney – ‘Pipes of Peace’
The Chemical Brothers feat. Beck – ‘Skipping Like A Stone’
The Specials – ‘We Sell Hope’

 

Legg inn en kommentar