Radioprogram med George Harrison og Michael Jackson

George Harrison traff Michael Jackson i et radioprogram i 1979.

Takket være en lytter har et radioprogram med George Harrison og Michael Jackson fått nytt liv. De to artistene var gjester i studio på BBC radio 1 i 1979. I ettertid har ikke BBC tatt vare på opptaket av programmet, men takket være en lytter med et radioopptak har programmet fått nytt liv, og vil bli gitt ny presentasjon nå på lørdag. Anledningen er 40-årsjubileet for programmet, som opprinnelig ble sendt 9. februar 1979.

Programmet var i en serie som het Roundtable, og programleder var David ‘Kid’ Jensen. De berømte gjestene ga sine meninger om ukens nye utgivelser og pratet uformelt om livet og deres respektive erfaringer fra platebransjen.

Opptaket har blitt remastret for denne timeslange presentasjonen, som også vil inneholde nye intervjuer med folk som var til stede denne dagen, deriblant programleder Kid Jensen, Jacksons PR-agent og til og med autografjegere som sto utenfor studioet. Beatles og BBC ekspert Kevin Howlett skal også være gjest i programmet. Det nye programmet har tittelen “When George met Michael” og blir presentert av Paul Gambaccini. Det går på lufta på kanalen BBC Radio Solent lørdag 9. februar kl 11 engelsk tid. I ettertid vil programmet dessuten legges ut på BBCs nettradio og være tilgjengelig i 30 dager.

Les mer her.

En versjon av originalprogrammet i dårlig lydkvalitet ligger ute på youtube:

 

Legg inn en kommentar