Ringo innlemmet i Musicians Hall of Fame

I tillegg til å bli innlemmet i Musicians Hall of Fame mottok Ringo også en æresbevisning.

Ringo Starr ble innlemmet i Musicians Hall of Fame under en privat seremoni søndag 24. september i Musicians Hall of Fame & Museum i Nashville, Tennessee. Direktøren for museet, Linda Chambers fikk selskap av presentatørene Brenda Lee og Peter Frampton, som snakket om deres erfaringer med Ringo og hans musikalske, kulturelle og veldedige bidrag.

For å håndtere helseproblemer knyttet til influensa og COVID, kunne et svært begrenset antall gjester være med på dette arrangementet, men selv med et lite antall deltakere var energien fortsatt på topp.

Joe Chambers, som var en dyktig musiker og låtskriver, og kona Linda grunnla Musicians Hall of Fame & Museum i 2006 på 6th Avenue South i Nashville. De flyttet til det som nå er kjent som Musicians Hall of Fame & Museum ved Nashvilles Historic Municipal Auditorium i 2013 og huser også Grammy Galleriet. Joe døde i september 2022, og en ærespris ble opprettet i hans navn, Joe Chambers Musicians Legacy Award. Ringo mottok den aller første prisen.

“Wow for en nydelig hyllest – takk Linda, Peter, Brenda og alle i Musicians Hall of Fame for alt dette,” sa Ringo. “Jeg er virkelig rørt og beæret over å være her og motta den første Joe Chambers Musicians Legacy-prisen. Jeg har alltid elsket Nashville og countrymusikk, selv om jeg vet at dette stedet hedrer alle musikere uavhengig av sjanger eller instrument. Jeg har hatt et langt lykkelig forhold til denne byen, og det er virkelig deilig å være her og å motta denne prisen. Jeg vil takke Steve (Lukather), Wendy (Moten) og alle disse fine musikerne for å ha spilt her i dag. Så med det sender jeg dere alle fred og kjærlighet – takk for at dere kom. Vi sees på Ryman!”

Det siste henspilte på konserten Ringo and his All Starr Band holdt den kvelden på Ryman Auditorium i Nashville.

Legg inn en kommentar