Ringo om den nye Let It Be-dokumentaren

Den amerikanske radiokanalen The Beatles Channel på SiriusXM har lagt ut på Facebook en video der Ringo forteller litt rundt “Let It Be” og den nye dokumentarfilmen Peter Jackson skal lage. Både Jackson og Starr føler at den filmen som ble lagd av Michael Lindsay-Hogg var litt for negativ. Starr mener at bandet stort sett hadde det fint og moro under innspillingene, men at Lindsay-Hogg tok små øyeblikk av dårlig stemning og bygget filmen rundt dette. Lindsay-Hoggs film “Let It Be” hadde kinopremiere i 1970 og har bare vært ute på video for hjemmekinomarkedet i begrenset utstrekning i noen få land tidlig på åttitallet.

Peter Jackson, som skal regissere den nye dokumentarfilmen har tilgang på 55 timer av uutgitt filmmateriale samt 140 timer med lydopptak, alt sammen innspilt i perioden 2-31. januar 1969. Jackson har tidligere beskrevet at hans film vil bli den ultimate “flue-på-veggen” opplevelsen som fans av Beatles lenge har drømt om.

Nå vil jo også den gamle filmen bli nyutgitt i oppusset versjon i tillegg til Peter Jacksons nye, så da kan folk bedømme selv. Her er i hvert fall et utdrag av Ringos synspunkter:

 

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Lurer på når den nye filmen kommer. Ser fram til at dette skjer!

Legg inn en kommentar