Ringo utsetter turnéen

Fredag ​​27. mars kunngjorde Ringo Starr at han flytter vårturnéen 2020 med sitt All Starr Band på grunn av Covid 19-krisen. Bandmedlemmene i All Starr Band sesongen 2020/2021 er Steve Lukather, Colin Hay, Gregg Rolie, Warren Ham, Gregg Bissonette og Hamish Stuart.

«Dette er veldig vanskelig for meg,» sa Ringo, «på 30 år tror jeg at jeg bare har gått glipp av to eller tre spillejobber – aldri en hel turné. Men slik er ting for oss alle, jeg må holde meg inne og hjemme akkurat som deg, og vi vet alle at det er i fred og kjærlighet vi gjør ting for hverandre. Så vi har flyttet vår-turnéen til 2021. Mine fans vet at jeg elsker dem, og jeg elsker å spille for dem, og jeg gleder meg til å se dere alle så snart som mulig. I mellomtiden skal vi være være trygge. Fred og kjærlighet til dere alle.»

Ringos vårturné 2020 skulle foregå i nord-Amerika fra 29. mai til 28. juni og de fleste konsertene er flyttet frem ett år. Billettene gjelder fortsatt eller kan refunderes.

3 Responses

 1. Beatle-Joe sier:

  Utsatt 1 år… Wow! Da er Ringo 81 år. Det er jaggu imponerende!
  Når det er sagt syns jeg konsertene til både Paul og Ringo bærer mer preg av karaoke singalong enn skikkelige konserter. Men det samme gjelder U2, ELO med mer.

 2. admin sier:

  Han vil fylle 80 i juli 2020 og vil dermed fortsatt være 80 når turnéen omsider går av stabelen i mai/juni 2021, selv om det vel egentlig er akademisk. Vi får bare håpe han ikke affiseres av koronaviruset, han røyker jo ikke og er veltrent.

 3. Beatle-Joe sier:

  Ja, det har du jo rett i! Han ser svært fit ut for en mann i denne alderen, det er det liten tvil om. Nykter i flere tiår gir gevinst i høy alder i form av god helse! Så har det vel litt med flaks å gjøre og. Tenke seg til at han var sykelig som barn og gikk glipp av masse skole på grunn av lange sykehusopphold.

Legg inn en kommentar