Ringos 2019-konsert kommer

RINGO STARR AND HIS ALL-STARR BAND
Live At The Greek Theater 2019

Da har den amerikanske nettbutikken Amazon annonsert med kommersiell utgivelse av dette. 25. november 2022 kommer “Ringo Starr and his All Starr Band: Live at the Greek Theater 2019” ut på 2CD samt DVD og som kombo 2CD/Blu-ray. Som tidligere annonsert gis den også ut som 2LP i meget begrenset opplag i forbindelse med Record Store Days “Black Friday”. På den britiske utgaven av Amazon listes det opp tre produkter: en 2CD, en DVD og en Blu-ray, altså ikke en 3disc combo 2CD/Blu-ray som den amerikanske butikken har med. Platekompaniet har fortsatt ingen oppførelse av noen av disse, men iMusic har priser i norske kroner og lister dem opp uten detaljopplysninger, men der prises den til kr 219 for 2CD og kr 328 for en 3-disc utgave.

Apropos iMusic så har de også listet opp Ringos 1983-album “Old Wave” som nyutgis i forbindelse med Record Store Days “Black Friday” på LP og CD, 205 kr for CD, 301 kr for LP.

Det finnes jo også et opptak fra 2008 som heter “Ringo Starr and his All Starr Band Live at the Greek Theatre” og som er utgitt både på CD og DVD, og den observante leser har nok lagt merke til at på den utgivelsen benyttet man engelsk skrivemåte av ordet “teater”, mens den nye utgivelsen har gått for den amerikanske.

Konsertfilmen fra 2019 har tidligere vært tilgjengeliggjort i USA på “The Coda Collection”, som er en del av pakken man får når man abonnerer på Amazon Prime i USA, men ikke oss som abonnerer på samme strømmetjeneste her i Norge. I august ble The Coda Collection også gjort tilgjengelig i U.K., så det er kanskje håp for oss også?

Ringo & his All-Starr Band besto den gangen av Greg Rolie (Santana), Steve Lukather (Toto), Hamish Stuart (Average White Band), Colin Hay (Men at Work) og selvsagt Ringo selv. Spesielle gjester på scenen denne kvelden var tidligere All-Starrs Joe Walsh, Nils Lofgren og Edgar Winter.

Sporliste:

CD1
1. Matchbox
2. It Don’t Come Easy
3. What Goes On

4. Evil Ways
5. Rosanna
6. Pick Up The Pieces
7. Down Under
8. Boys
9. Don’t Pass Me By
10. Yellow Submarine

11. Cut The Cake
12. Black Magic Woman

CD2
1. You’re Sixteen
2. Anthem

3. Overkill
4. Africa
5. Work To Do
6. Oye Como Va
7. I Wanna Be Your Man
8. Who Can It Be Now?
9. Hold The Line
10. Photograph
11. Act Naturally
12. With A Little Help From My Friends

Viljen til å utgi et nytt solo-produkt til tross for at det kommer en meget forhåndsreklamert Beatlesutgivelse i form av “Revolver” gjør jo at man kanskje også får forhåpninger til at John og Yokos “Some Time in New York City”, George & cos “Concert for Bangladesh” og Pauls gjenstående Wings-album “London Town” og “Back To The Egg” fortsatt kan være på trappene i år.

Legg inn en kommentar