Beatlesshow i Fredrikstad

I helgene 11. november til og med 17. desember vil det være Beatlesshow og party på Båthuset i Fredrikstad. Det er våre venner fra Masters of the Past som shower, med hjelp av Tom Mathisen.

Etter å ha spilt seg gjennom hele Beatleskatalogen på landets store konsertscener, kommer nå Masters of The Past med en ny forestilling på Båthuset i Fredrikstad i førjulstiden. Denne gangen blir det ikke dypdykk i alle utgivelsene til The Beatles, men en forestilling med alle de beste og mest kjente Beatleslåtene.

Det hele pakket inn av Tom Mathisen som har vært bandets faste forteller siden 2015.

Torbjørn Endrerud med showplakaten. Foto: Privat


På Scenen:

Tom Mathisen forteller
Eirikur Hauksson vokal
Frode Vassel vokal
Eskild Sundt-Hansen vokal
Rolf Stagre gitar
Jan Erik Arntsen gitar
Yngvar Pettersen tangenter
Jens Jacobsen bass og vokal
Frank-Rune Johansen trommer

Bandet Master of The Past har lang fartstid med Beatlesforestillinger, og allerede i 1993 spilte Eirikur Haukson og Jan Erik Arntsen “Beatlesnattiné” på Oscar-teateret.

I 1994 var bandet var også det første norske bandet som spilte på Beatlesfestivalen i Liverpool, der de blant annet spilte på Cavern Club.

Konsertserien “It Was Fifty Years Ago Today” startet opp i 2013 i samarbeid med Oslo Konserthus. Samarbeidet har resultert i syv unike forestillinger der alle de originale Beatlesutgivelsene har blitt framført “live” år for år. Det har blitt over 30 forestillinger på Oslo Konserthus, og forestillingene har også blitt spilt for over 200.000 publikummere på kulturhus rundt i landet.

Foruten musikk vil det være anledning til både å se og kjøpe tendart’s Beatlesbilder til fordelaktige priser. Til showene 2.-3. desember vil kunstneren være tilstede og signere bildene med en spesiell kunstnerhilsen.

Billetter

Legg inn en kommentar