Ringos nye musikkvideo

Her er Ringos nye musikkvideo, “Let’s Change The World”. Han drar ikke så langt avsted for tiden, men holder seg rundt sitt eget monument som står i en park overfor Rodeo Drive i Hollywood, et drøyt steinkast fra der Ringo har sitt hus og sitt hjemmestudio i et gjestehus på eiendommen. Og det var jo der han spilte inn denne sangen, samt resten av den EPen han for tiden har ute i platebutikkene.

Ringo laget videoen i samarbeid med den ideelle organisasjonen “Kids in the Spotlight” som hjelper ungdom som bor hos fosterforeldre til å lage sine egne kortfilmer. Ifølge et presseskriv hjalp barna i videoen til med å konseptualisere videoen med Starr, og deretter var de med og assisterte under selve produksjonen, hjalp til med regi, belysning, koreografi, garderobe, kameraføring og mer.

“Jeg ønsket å lage denne videoen med barn fordi de er vår fremtid, og dette er for dem,” sa Ringo i en uttalelse. “De fortjener rent vann og frisk luft. Jeg synes vi bør forlate denne planeten i bedre form enn vi fant den for barna våre, og akkurat nå gjør vi ikke det. Halvparten av verden brenner og den andre halvparten er under vann. Vi må endre oss, og jeg tror vi kan.”

Legg inn en kommentar