Robin Hood statuett til Paul

20. oktober var Paul McCartney i New York og ble hyllet på en tilstelning hvor han også ble tildelt en Robin Hood statuett som takk for sin innsats i kjølvannet av 9/11-tragedien i 2001.

Robin Hood Foundation er en sammenslutning av brannfolk som jobber for veldedige formål. Paul sa at han var veldig glad for denne gesten, og minnet om at hans far jo hadde vært frivillig brannmann i Liverpool under andre verdenskrig. I kjølvannet av 9/11-katastrofen som Paul selv var vitne til, arrangerte han en veldedighetskonsert til inntekt for familien til omkomne brannfolk etter terroraksjonen mot “Twin Towers” skyskraperne i New York og flere andre mål i USA.  På gallaen i New York 20. oktober deltok også Jonas Brothers, Bruce Springsteen og Alicia Keys. Sistnevnte fremførte sin versjon av “Let It Be”. Også Jonas Brothers og Bruce Springsteen fremførte noen av sine hits, mens Paul kun holdt en takketale.

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Steike, hva har skjedd med Springsteen? Han ser usunt tynn ut. Se hvordan armbåndsuret slenger rundt håndleddet! For ikke å glemme den tynne høyrearmen… Er han syk?

Legg inn en kommentar