Sluttet å signere

Det er novembernummeret av Reader’s Digest som bringer denne historien.

Sir Paul McCartney har sluttet å skrive autografer.
Paul fortalte Reader’s Digest (Det Beste) i et nytt intervju: “Det har alltid slått meg som litt rart – ‘her, kan du skrive navnet ditt ned på baksiden av denne kvitteringen?’ Hvorfor? Vi vet jo begge hvem jeg er.”

Paul forstår heller ikke hvorfor noen vil ha en selfie av dårlig kvalitet med ham, og insisterte på at han heller vil ha en hyggelig prat med fansen: “Det du vanligvis får ut av det er et dårlig bilde med en grumsete bakgrunn og jeg ser litt sur ut. La oss heller snakke, la oss utveksle historier.”

Det var Ringo Starr som i 2008, først kunngjorde at han ikke ville signere flere autografer eller akseptere fanpost, ettersom han stadig så hans signerte ting dukke opp til salgs via ebay og andre utsalgssteder kort tid etter. McCartney har også tidligere meddelt at han har besluttet seg for å ikke skrive autografer og posere for bilder mer, men denne gangen har det blitt slått stort opp som en nyhet i mange medier, som alle sammen siterer intervjuet med Reader’s Digest.

Sjekk f.eks. Rolling Stone, NME eller Contact Music.

1 Response

 1. Beatle-Joe sier:

  Har han begynt å bli senil? Så klart han må skjønne hvor inderlig gjerne fans vil ha autografen eller en selfie med ham. Latterlig! Begynner å bli gammel, 80 neste sommer. Klart du ser gammel ut på bilder da. Slik er det bare.
  Hvor mange tusen kroner har alle her inne betalt for Beatles og McCartney-relaterte ting? Hvor mange farger og utgaver av McCartney 3 har mannen pumpet ut?
  Latterlig!
  Utveksle historier med Macca? Særlig om bodyguarden hans tillater det.
  Den unødvendige dissingen av Rolling Stones nylig burde han også ha holdt seg for god til!
  Skuffende, svært skuffende…

Legg inn en kommentar