Some fun tonight

Chuck Gunderson: Some Fun Tonight

Chuck Gunderson har utgitt et to-bindsverk om de tre nordamerikanske turneene til Beatles. Bøkene tar oss gjennom hver turné fra by til by i USA og Canada. Fra San Franciscos Cow Palace konserten 19. august 1964 frem til siste konsert i samme by på Candlestick Park den 29. august 1966 viser boken oss vei gjennom musikken og galskapene som karakteriserte disse turneene. Gjennomillustrert med hundrevis av fotografier og bilder av sjeldne utklipp og andre ting fra disse turneene er nok dette den definitive gjennomgangen.

Disse turneene har aldri tidligere vært dekket så grundig. Vi får høre om kontraktsinngåelser, oppstandelsene rundt deres flyankomster og rundt hotellene, de morsomme uttalelsene de kom med på pressekonferansene, de andre artistene som åpnet for Beatles, konsertene og historien bak konsertene sett både fra Beatles’ eget ståsted, folk de hadde med på turneene, konsertarrangørene, annonsørene og selvsagt fansen.

Bøkene er huset i en kassett og de er ganske tunge. I USA koster de $125, men grunnet tyngde og porto koster de $200 dollar til Norge. Bøkene er på til sammen 616 sider, innbundet. Det er begrenset opplag.

ISBN-10: 0615881629
ISBN-13: 978-0615881621

Du må bestille de ved å sende en epost til Chuck Gunderson, på denne adressen: [email protected]

Legg inn en kommentar