Straks klare for 1966

En av Oslo Konserthus’ største suksesser gjennom tidene er Beatlesprosjektet “It Was Fifty Years Ago Today” som startet i 2013. Et ensemble med musikere fra Fredrikstad,  Masters of the past øver inn sangene fra ett bestemt år og fremfører disse. Nå er det straks duket for premieren på Beatles-året 1966. Med basis i samme besetning som i de tre første forestillingene (’63-’65), kan konserthuset garantere et fyrverkeri av en oppsetning, med flott musikk og mye humor.

Denne kvelden blir publikum tatt med i reisen til The Beatles helt fra starten og frem til og med det grensesprengende 1966-albumet Revolver og singlen Paperback Writer/Rain. Fifty Years Ago Today oppsummerer med både publikums og egne live-favoritter fra serien Alt fra The Beatles ’63-’65 – ikke så ulikt måten The Beatles selv gjorde det på dette året med samleplaten A Collection Of Beatles Oldies (But Goldies!).

Mer enn 30 låter presenteres av fantastiske musikere og vokalister, og det er bare å la seg rive med. Bli med tilbake til det siste året supergruppen The Beatles selv spilte live, men også året som mer enn noe annet viste deres enorme spennvidde som låtskrivere og musikere. Opplev ytterpunktene som strekker seg fra Yellow Submarine til Taxman, og fra Eleanor Rigby til Tomorrow Never Knows.

I år som i fjor er “fortelleren” Tom Mathisen med, kanskje opptrer han på gitar og sang igjen som i fjor? De andre vokalistene i forestillingen er Trond Granlund, Eirikur Hauksson, Adam Douglas, Tom Mathisen, Stian Joneid og Jonas Groth.

Premieren går av stabelen nå på lørdag 17. september kl 19:30. Det er også satt opp forestillinger 15. oktober og 12. november.

Lenke til forestillingene 

Legg inn en kommentar