Terry Doran

John ved pianoet, mens Terry Doran og Mike McCartney står og henger.

En av insiderne rundt Beatles har gått bort, 80 år gammel. Terry Doran ble muligens nevnt som «a man from the motor trade» i She’s Leaving Home, han skaffet Beatles biler, drev bilutsalg sammen med Brian Epstein, ble direktør i Apple og var Georges personlige assistent i Friar Park. Terry var, som de andre, fra Liverpool. Han ble kjent med Beatles via Epstein.

Terry Doran med George og Olivia i bryllupsfesten til Eric Clapton og Pattie.

Det var i sin tid Doran som kom opp med ordet «fill» i setningen «now they know how many holes it takes to fill the Albert Hall» da John var i beit for et ord i teksten til «A day in the life».

1962: George fikk en god pris på den blå Ford Angliaen han kjøpte av Terry, mot at Beatles stilte opp på en reklame for bilfirmaet Doran jobbet i.

Harrison var ikke så glad for å ha Doran hengende rundt, så han måtte slutte å jobbe for George. Han gikk derfor tilbake til bilbransjen, og begynte å selge Saab på Piccadilly.

2 Responses

  1. Beatle-Joe sier:

    RIP old man! Men alvorlig talt, dette ga meg ikke noe særlig godt inntrykk av fyren. Bruktbilselger, say no more.

  2. admin sier:

    Han var manager for Mary Hopkin i en periode hvor hun hadde stor suksess, men hun har i ettertid vært kritisk til måten han var manager på. Som de fleste andre av Epsteins venner tilhørte også Doran det homofile miljøet i Liverpool.

Legg inn en kommentar