The Beatles and India tar av

“The Beatles and India” er nå solgt til flere distribusjonsselskaper verden rundt.

Variety rapporterer at Abacus Media Rights har solgt distribusjonsrettigheter for dokumentaren “The Beatles and India” til en rekke land: HBO Max i Latin-Amerika, BritBox North America i U.S.A. og Canada, Channel 4 i U.K., Foxtel i Australia, Channel One i Russland, og A Contracorriente Films i Spania, og flere andre står for tur. Så får vi håpe den blir å se på våre hjemlige kanaler.

Filmen må ikke forveksles med “Meeting The Beatles in India” av Paul Saltzman fra 2020. Denne nye filmen er inspirert av Ajoy Boses bok “Across The Universe – The Beatles in India“. Forfatteren debuterer som regissør med denne filmen, med hjelp av Peter Compton og er produsert av Reynold D’Silva, administrarende direktør for Silva Screen Music Group.

Jonathan Ford fra Abacus Media Rights sier: “Ved bruk av sjeldne arkivopptak, en rekke tidligere upubliserte opptak og fotografier, øyenvitnehistorier og fantastiske filmopptak fra hele India, avdekker ‘The Beatles og India’ energisk en fascinerende reise som skulle få en dyp innvirkning på The Beatles åndelige liv og musikken deres.”

“Den universelle appellen til dette emnet har vært et av hovedmålene våre for å lage dette prosjektet, og vi er sikre på at det vil slå en resonans hos publikum,” avslutter D’Silva. Her er en trailer med interessante opptak:

Filmen har allerede vært vist på festivaler og på en del kinoer i kjeden Everyman i UK i august som en del av deres Everyman Music Film Festival, deriblant i Liverpool. 29. oktober utgis “The Beatles and India” også på DVD og Blu-ray. Samme dag utgis et album med sanger “Songs Inspired By The Film The Beatles and India” der indiske musikere tolker sanger Beatles komponerte i India. Tidligere har vi gitt dere en smakebit i form av sangen “India, India” -nå er det også utgitt en single nummer to, “Mother Nature’s Son” med Benny Dayal og Karsh Kale. Her er den:

Legg inn en kommentar