Tribute to Beatles i Bergen

21. mars blir det Beatlesaften i Dyvekes vinkjeller i Bergen kl 20.30 under slagordet “A taste of Cavern”.

Déjà Vu & Gary Owen: Tribute to the Beatles

Déjà Vu
Déjà Vu består av rutinerte musikere og vokalister som behersker ulike stilarter. Samtlige har erfaring fra en rekke bergensband, noen og som backingmusikere for ulike norske artister, samt erfaring som studiomusikere og produksjon. Det musikalske uttrykket tar deg tilbake til tidsepoken de forskjellige låtene ble til. Bandet har også egen komponert musikk i katalogen. Bandet fordyper seg like gjerne i The Beatles, James Taylor, Pink Floyd eller i andre artister som favoriseres av medlemmene. Bandet formål er felles interesse og glede av å spille god musikk, men kanskje ikke de låtene som kategoriseres som radiolåter.
Déjà Vu består av:
Jan-Henrik Haugsøen / vokal / gitar
Terje Nilsen / gitar / vokal
Rune Kristensen / tangenter / vokal
Lasse Fjellbirkeland / bass
Helge Fredheim / trommer / perkusjon / vokal

Gary Owen
Gary Owen er en omreisende amerikansk musiker, som har livnært seg av musikk i 30 år. Hans lidenskap for 60- og 70- talls musikk ble vekket i tidlige barneår.
Med forkjærlighet for The Beatles har han i sin lange karriere opparbeidet seg et imponerende repertoar og kunnskap fra denne epoken. I tillegg til å opptre solo er han også i en årrekke vært medlem av det New York baserte bandet The Blue Meanies, som har deltatt på større begivenheter, bl.a. eget British Invasion show på B.B. King`s på Manhattan.  The Blue Meanies deltar årlig på den store Abbey Road On The River festivalen i Indiana, og har en oppsetning kalt Beatleblast på St. George Theatre i New York.
Gary spiller også på den norske Beatlesfestivalen på Beitostølen hvert år.  Med sin lange erfaring som underholder har han mye å by på med sin tolvstrengsgitar!

Kjøp billetter her

4 Responses

 1. Ole Gunnar Nagelsett sier:

  Oi! Skulle så gjerne ha vært der!!

 2. Surro Gator sier:

  Hva skjer med den engelsksprålige “Beatle daily”? Har over 11 millioner visninger og plutselig har den vært “død” i en måned. Nyeste innlegg fra 8. januar.
  #How-to-kill-a-successful-website!”

 3. admin sier:

  Jeg har manglet inspirasjon til å skrive nye innlegg der.

 4. Surro Gator sier:

  Det var skikkelig synd, for disse sidene har masse lesere. Du skriver jo bra og interessant også, så dette er trist. Lykke til videre, for det er frydefullt å lese om The Beatles fra sidene dine. Vet ikke hvordan jeg skulle orientert meg uten dette!

Legg inn en kommentar