What’s My Name – priser

Det er usikkert å bestille Ringos nye LP “What’s My Name” fra Amazon i UK, da det ikke vites noe om hvordan en eventuell “Brexit” vil påvirke import fra Storbritannia. Best da, kanskje – å bestille fra norske nettbutikker.

Det er de to nettbutikkene Platekompaniet (som får færre og færre fysiske butikker) og Skvis (som er en ren nettbutikk) som har de største delene av online platesalget her til lands. I tillegg finnes det mindre aktører, som f.eks. Oslobutikken Big Dipper Records, som også har egen nettbutikk.

Vi har sjekket med de forskjellige butikkene:

What’s My Name LP:

Big Dipper Records 329 kr

Platekompaniet 299 kr

Skvis 286 kr *

Med LP-utgaven følger det et nedlastingskort for mp3-filer av sangene.

What’s My Name CD

Big Dipper Records CD ikke tilgjengelig

Platekompaniet 159 kr

Skvis 143 kr *

* Vi gjør oppmerksom på at Skvis har gratis frakt på ordre over 200 kr når man oppgir kodeordet april19. Ellers er fast frakt 39 kr.

What’s My Name LP – blå vinyl

UDiscover Music £21.99

Denne er altså ikke tilgjengelig fra de norske butikkene, men må kjøpes fra utlandet. Universal Music er vår valgte forhandler der. Frakt kommer i tillegg med £9.99.

Dagbladet og Dagsavisen bringer utdrag av et intervju med Ringo i britiske The Guardian. Du finner disse artiklene her: Dagsavisen: “Paul McCartney og Ringo Starr gjenforenes for å spille inn John Lennon-låt”Dagbladet: “Paul og Ringo spiller inn ukjent Lennon-sang”The Guardian: “Paul McCartney and Ringo Starr reunite to record John Lennon song”.

I intervjuet avslører Ringo at Jack Douglas i sitt strykearrangement har lagt inn en linje fra George Harrisons “Here Comes The Sun”, så på en måte er alle fire beatler representert i sangen, “Grow Old With Me”.

Legg inn en kommentar